Èxit de participació a la manifestació, en motiu de la Vaga General

30 03 2012

El passat dijous 29 de Març, va tenir lloc a Mataró una gran manifestació convocada per la FAIM (Federació d’Associacions d’Institus de Mataró) i l’Assemblea d’Estudiants del Maresme. En aquesta si van afegir altres entitats com la CGT, Unió de Pagesos i diferents treballadors de l’empresa Hierro Iluro.
Convocats a les 10h del matí a Plaça Espanya, els manifestants han seguit pel Camí de la Geganta, tot seguit s’han dirigit pel carrer Isern i Torrent per arribar a la plaça de les Tereses, i a continuació s’han dirigit a la Nacional on han tallat el trànsit i després han enfilat camí cap a l’escola Santa Anna on s’ha escridassat la escola concertada i finalment per acabar, han acabat a Plaça Santa Anna on s’han concentrat altres sindicats i treballadors. Allà mateix s’han fet diferents parlaments, de les distintes entitats.
Cal dir que aquesta manifestació ha agrupat prop de 400 estudiants i treballadors, que han recorregut de manera pacífica els diferents carrers de la ciutat, hi ha mesura que passaven pels diferents carrers, els comerços baixaven persianes per evitar conflictes. Amb el lema “Avui estudiants, demà treballadors precaris”, els estudiants han anat cridant consignes com: “això no és una crisi, és una estafa”, “amb la reforma laboral, vaga general”, encara que també s’ha fet referència a les retallades que afecten el sector educatiu.
Per tant podem afirmar que tant per part dels estudiants com pels treballadors, aquesta Vaga General ha servit per fer veure al govern , que aquest no és el camí ha seguir i si ho fan, el poble sortirà al carrer per manifestar-se i rebutjar les seves reformes i les seves retallades!


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: