Vaga General 29-M

24 03 2012

ELS ALUMNES DE L’INSTITUT ALEXANDRE SATORRAS FEM VAGA EL 29 DE MARÇ

No és la primera vegada, ni serà l’última tampoc, que el capital ens imposarà a nosaltres, futurs treballadors i actuals estudiants, així com al conjunt dels treballadors en general, el fet d’haver de pagar els plats trencats de la seva crisi. Uns plats trencats que ara se’ns presenten en forma de retallades contra el sector públic, privatització de gran part d’aquest, augment del capital privat dins les institucions concertades, massius acomiadaments al sector privat sota l’excusa de “pèrdues” que després resulten ser beneficis menors que els de l’exercici anterior, reduccions de sou del funcionariat que ja ronden el 20% en total; així com una llarga llista de plats trencats que, en l’àmbit laboral semblen no tenir fre ni punt final.

Això, lamentablement, no s’atura aquí; els estudiants també som al punt de mira i també estem pagant una crisi que, ni l’hem provocada, ni la volem, ni ens és necessària. Així doncs, els estudiants carreguem, avui dia, sobre les nostres espatlles, el pes, no només de l’antiga LEC amb què es començà, de manera molt encoratjada, a privatitzar l’ensenyament públic a Catalunya, sinó també del privatitzador universitari Pla Bolonya, així com de la seva versió “millorada” (no per els estudiants, és clar): l’Estratègia Universitat 2015.

Feia ja temps, doncs, que els motius, les causes que havien de derivar en una Vaga General, eren prou clars; tot i això, les constants vacil·lacions dels únics sindicats amb capacitat per a convocar-la, CC.OO. i U.G.T. dificultaven aquesta tasca. Per fi, van decidir-s’hi, i ja tenim la data de la pròxima Vaga General sobre la taula: el dijous 29 de Març.

Per tot allò exposat anteriorment, els estudiants de l’IES Alexandre Satorras, reunits en assemblea, considerem que, a aquesta vaga, no només han d’assistir-hi els treballadors, a qui encoratgem a secundar la Vaga General, sinó que els estudiants també hem de tenir-hi un paper destacat. És per això que el proper 29 de Març, els estudiants de l’IES Alexandre Satorras , secundarem la jornada de Vaga General del proper 29 de Març.

ASSOCIACIÓ D’ESTUDIANTS DEL SATORRAS

23/03/2011
Secretaria


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: