Vaga del 29-F i manifestació a Mataró

1 03 2012

El passat dia 29 de Febrer, els estudiants d’arreu dels Països Catalans, van sortir al carrer un altre cop, per expressar el seu rebuig amb les decisions preses per el Govern i reclamar una educació pública i de qualitat. Tanmateix, es van sentir durant tota la jornada de vaga, crits en contra de la brutalitat policial, qua van patir els estudiants de València fa dues setmanes i obviament crits en contra de les retallades.

A Mataró, una manifestació convocada per la FAIM (Federació d’Associacions d’instituts de Mataró) va aplegar 200 persones. La manifestació va començar a les 10.30 del matí davant de l’Ajuntament, on van expressar el seu mal estar dins les aules degut a les retallades.
Aquesta manifestació va anar des de l’Ajuntament fins l’estació de Mataró, fent una petita parada prèvia a l’escola Santa Anna, on es va fer una asseguda. Tot seguit van fer baixar les persianes per evitar possibles aldarulls. A continuació els manifestants van tallar la N-II durant 20 minuts, on allà mateix es va llegir el manifest.
Finalment, els estudiants van agafar el tren per anar a Barcelona i per tant recolzar i participar activament a la manifestació convocada per la PUDUP.

Per una educació pública i de qualitat!

L’educació no és un joc! Prou retallades!

RETALLADES = PRIVATITZACIONS


Accions

Informació

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: