Comunicat de l’AES desitjant-vos unes bones festes.

14 01 2012

Aquest curs, un conjunt d’alumnes del Satorrras ens vàrem reunir i vam veure que a l’institut i feia falta un lloc on poder-se expressar lliurement per tal de millorar la convivència entre l’alumnat, i així doncs també, fer de pont entre la direcció del centre i l’alumnat.
Tot just acabem de començar i encara no ens hem presentat oficialment a l’institut, no obstant la direcció del centre ja ens va donar el vis-tit blau. Com a acte rellevant, hem fet una campanya de recollida d’aliments a l’institut amb col·laboració de Càritas, per tal de que aquest Nadal cap família es quedi sense menjar.
Però no us preocupeu! Ja estem pensant amb l’any vinent, i amb els actes que volem portar a terme des de l’AES Satorras al nostre centre. Així doncs aquestes vacances de Nadal, serviran per pensar i organitzar projectes que volem que tinguin cabuda al nostre institut.
Així doncs des de l’AES Satorras fem una pausa i ens tornareu a veure 100% actius a l’inici de l’any amb nous projectes, noves activitats, i moltes sorpreses més!
Només ens falta desitjar-vos a tots i a totes un molt bon Nadal i una molt bona entrada d’any!
El Nadal! La pròpia paraula omple els nostres cors d’alegria. No importa quant temem les presses, les llistes de regals nadalencs i les felicitacions que ens quedin per fer. Quan arribi el dia de Nadal, ens ve la mateixa calor que sentíem quan érem nens, la mateixa calor que embolica el nostre cor i la nostra llar. (Joan Winmill Brown)

Salut!

Anuncis

Accions

Information

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s
%d bloggers like this: